PASTIR Овче сирене
Бранд: PASTIR
- Страна на произход:
- България
- Описание на продукта
Овче сирене Пастир е направено от 100% свежо българско овче мляко, пастьоризирано на температура от 72 градуса. Използвана е традиционна българска закваска, българска растително-базирана мая и черноморска сол. Периодът на зреене е минимум 60 дни, което позволява на вкуса и ароматите на овче сирене Пастир да се развият максимално.
- Адрес на доставчика
- Ваком МП ООД, гр. Шумен, ул. Индустриална 18
- Условия за съхранение
- при температура от 0°C до +5°C
- Адрес на производителя
- Ваком МП ООД, гр. Шумен, ул. Индустриална 18
- Състав
- овче МЛЯКО, закваска, мая, сол, калциев двухлорид
Хранителни стойности (на 100 g) | Стойност |
---|---|
Енергийна стойност | 1300 kJ |
Енергийна стойност | 310 kcal |
Мазнини | 24.5 г |
От кои киселини | 15 г |
Въглехидрати | 1 г |
От които захари | 1 г |
Протеини | 17 г |
Сол | 3.5 г |
Алергени | Стойност |
---|---|
Мляко | да |
Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg